keskiviikko 28. joulukuuta 2011

heippa!

Joulua odotettiin, joulu tuli, joulua vietettiin ja sitten joulu jo menikin. höh. Toisaalta kyllä se jouluruoka rupesi tulemaan ihan navastakin. Vuoden päästä taas sitte! Lahjat oli kivoja. Kiia sai leluja,vaatteita ja rahaa. Rahat menee säästöön. Kaikki Kiian rahat (synttäri,nimipäivä ja joululahjarahat ) menee Kiian tilille. Sielä on jo ihan kivasti rahaa, kun huomioi että tyttö on alle 3v! :) Samoin teemme Kasperin rahoille. Emme niitä käytä todellakaan itse! Itselläni oli samanlainen tili pienestä pitäen ollut, omat rahani käytin todella tärkeään, muutin kotoa ja vuokrasin kämpän.Rahat meni siis huonekaluihin,takuuvuokraan jne.(kertynyt oli rahoja kivasti).Muutin kun olin 16v yhteen Tomin kanssa:). Toivon että omat lapseni käyttävät rahat myös yhtä viisaasti!:)
 Kasper sai leluja, vaatteita ja rahaa myös. MUTTA Tomi oli käynyt salaa ostamassa Kasperille Doomoo seatin! Jota olin toivonut  niiiiin paljon.<3 ja toimii, Kasper viihtyy tosi hyvin :) siis jos ei tiedä niin doomoo seat on..

Tuollainen, tuon näkönenkin se on! ;)

Hmm mitäs vielä? Itse sain lahjakortteja liikkeisiin, niken lenkkarit!! Ihanan korun Tomilta!!♥
rahaa, koristeita,suklaata, nominationkorun ja siihen palan ja kotiin kaikkea kivaa! Eli toisin sanoen sain ihan liikaa lahjoja! On ne niin ihania<3

Mitä ihmiset tekevät uutena vuotena? :) Itse lähden lasten kanssa siskoni luokse yökylään :) Ei ammuta raketteja mutta ollaan lasten kanssa ja kun lapset nukkuu niin jotain elokuvaa ja hyvää syötävää ym. Tomi ja siskon mies lähtevät juhlimaan : )

Hyvää uutta vuotta 2012! 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti