keskiviikko 30. tammikuuta 2013

HoPLoP


Viime lauantaina tehtiin reissu hoploppiin. Hauskaa oli varsinkin lapsilla! ;) Lähettiin sinne perheen kesken, vaikka alunperin piti mennä muutaman ystäväperheen kanssa. Heille kuitenkin tuli esteitä, mikä oli harmi, mutta hauskaa meillä oli silti!:)  Siellä oltiinkin sitten useampi tunti ja kauhealla tappelulla piti lapset sieltä saada pois..Pienen kuhmun Kasperkin itselleen hankki, mutta on tuo poika sellane kovapää ettei ollu moksiskaan :D  Hoplopin jälkeen mentiin syömään, mutta Kiia tinttaili koko ajan. Ei viitsitty antaa sen pilata muiden ruokailua joten Tomi pyysi ruokansa mukaan ja kun sai sen, hän lähti kiian kanssa autoon.  Mun ja Kasperin syötyä pakkasin tavarat minkä jälkeen kävin nopeasti ostamassa kaupasta jotain purtavaa autossa tinttailevalle Kiialle. Ollaan Tomin kanssa otettu käyttöön sellainen periaate, että jos ravintolassa , hesessä tai muussa mistä saa vähä erikoisempaa ruokaa, ei osaa käyttäytyä ei myöskään sieltä saa ruokaa. Meidän mielestä ei silloin ansaitse sitä vähän erikoisempaa ruokaa, jos ei osaa olla kunnolla. Siksi en siis tuolta ruokapaikasta ottanut Kiian ruokaa mukaan, vaan napsiin omaan napaan! hah.
Muuta erikoista ei olla oikeastaan puuhailtu tämän kahden viikon tauon aikana. 2 viikon päästä on kummitytön 1v synttärit ja synttärilahja vähän stressaa.. :) Myös koulujutut painaa päälle, mutta oon pyrkinyt olemaan koulussa ahkera koska sillä pääsee jo pitkälle. Ja ahkeruus palkitaan aina!
Taitavat olla ylä-asteen kirjoja, mutta oleellista onkin kirjojen määrä, koska mulla taitaa olla väh. yhtä iso pino :P

Kaikki kuvat googlesta, joten jos joku tunnista kuvat omakseen , toivottavasti ei haittaa että esiintyvät blogissani. Kenenkään naamaa onneksi ei näy! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti