tiistai 30. joulukuuta 2014

Häitä, joulua, uutta vuotta

 Ajattelin pikaisesti vähän kertoa mitä meidän elämään kuuluu.  Jos oikein pikaisesti kertoisin, niin voisin sanoa vain että todella hyvää kuuluu, mutta jospa vähän enemmän avaisin.
   Ollaan puuhailtu aika paljon hääjärjestelyjen parissa, mutta kyllä sitä muuhunkin on aikaa löydyttävä ja sitä ollaan sitten väkisin jostain kaivettu. Hääjärjestelyt on hyvällä mallilla, aikataulussa ollaan pysytty ja yritetty olla niiden suhteen rentoja, ylimääräinen stressi kun ei auta mitään. Meillä on ollut todella mahtavat ihmiset vierellä, auttamassa ja tukemassa. Ihmisiä, jotka hoitaa lapsia meidän häsätessä häitten parissa, ihmisiä, jotka auttaa häiden järjestelyissä, ihmisiä, jotka jaksaa päivästä toiseen kuunnella mun hääavautumista. Mummot, vaarit, kaaso, bestman, siskot, veljet, ystävät! Niin ihania ihmisiä! <3
    Häiden suunnittelujen ohella ollaan onneksi pystytty tosiaan vähän rentoutumaan, rauhoittumaan ja viettämään joulua! Meidän joulu oli ihana, rauhallinen ja yksi parhaimmista. En tiedä miksi, ehkä siksi että molemmat lapsista nyt vain ymmärtää joulun täysin ja se tekee siitä niin ihanan. :)
  Joulupukkikin oli selvästi huomannut lasten kiltteyden lahjojen määrästä päätellen. Lapset saivat siis aivan ihania lahjoja! En jaksa niitä nyt ruveta kaikkia yksityiskohtaisesti luettelemaan, mutta leluja, vaatteita, pelejä, rahaa.. :) Itse sain vähän hillitymmin lahjoja, koska sovittiin että aikuisille ei lahjoja ostella. Ihan hyvä juttu, säästyy rahaa ja säästyy aikaa, kun ei tarvi kierrellä hullunlailla kaupoilla.
   Ja jouluruoka, ai että! Yhdessäolon jälkeen joulussa ehdottomasti parasta on se ruoka. Vuoden jokaisena muuna päivänä varmasti suurimmalla osalla ihmisistä pyörii mielessä kalorit, lihominen, dieetit ym. , kuten minullakin. Mutta jouluna mä syön, mä syön niin paljon kuin napa vetää enkä uhraa ajatustakaan sille että saatan lihota. Ja lihoankin kyllä, mutta taas on vuosi aikaa laihtua ja stressata painostaan. Jouluna ei stressata! :)
   On kuitenkin ihanaa, että joulu on ohi ja paluu arkeen alkaa! Arki vain on parasta, kuitenkin. Arki on rutiineja ja rutiinit tuo turvaa. Huomenna on uudenvuoden aatto, joten ihan kokonaan arkeen ei vieläkään päästä, mutta pikkuhiljaa.
    Huomenna lähdetään mökille juhlimaan uutta vuotta., aivan mahtavalla porukalla! Mä odotan innolla ja aikamoisella täpinällä! Siitä tulee vain niin paras ilta pitkään aikaan, oon niin varma siitä. En jaksa edes muistella koska viimeksi olisin ollut juhlimassa saatika odottanut iltaa näin malttamattomana. On se vain niin ihanaa, että on jotain mitä odottaa :) Mä tuun varmasti kertomaan huomisillasta myös täälä blogin puolella, sen verran mahtava ilta se tulee olemaan!

 Hyvää uutta vuotta 2015 kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti