lauantai 13. helmikuuta 2016

Kuulumisia!

  Huhhuh, mikä helmikuu meillä on ollut.  Ollaan oltu parisen viikkoa jo kovassa influenssassa koko perhe. On verottanut voimia ihan valtavasti olla itse korkeassa kuumeessa ja todella tukossa, samalla hoivaten kolmea muuta sairastelijaa. Korkein kuume on ollut Kiialla, jonka kanssa lähdettiin ihan päivystykseen 40 asteen kuumeen takia. Molemmilla muksuilla on todella kurkkua repivä yskä, johon ei auttavaa lääkettä tunnu löytyvän.  Vaikka yleensä olen todella tarkka mitä ja kuinka lapsilla juotan ja syötän, niin nyt olen ihan hyvällä omalla tunnolla lapsille juottanut mehua. Heille kun ei tunnu vesi ja maito maistuvan, ja mielestäni tärkeintä tässä kohtaa on että jotain nestettä saa alas!
    Kovasti sairas on myös Tomi, jolla tuntuu olevan kyllä lähinnä se paljon puhuttu miesflunssa. Hän vaikuttaa olevan selvästi minua paremmassa voinnissa, mutta silti makaa sängynpohjalla aina kun vain voi. :D Kaiken tämän lisäksi itsellä on ruvennut supistelemaan, mikä on tietysti tuonut osansa tähän hullunmyllyyn! Neuvolassa neuvottiin lepäämään ja ottamaan niin rauhallisesti kuin vain voi, jotta tuo murunen pysyisi masussa vielä tovin. On siis ehkä osaksi jopa "hyvä" että lapsetkin on kipeinä, hekin siis suopuvat rauhalliseen oleskeluun ja sisätiloissa pysymiseen. Netflix on ollut lähiaikoina kovassa käytössä, montakohan kertaa Frozen- elokuvakin on jo katsottu?


Raskausviikkoja on tänään 33+0. Vielä siis masussa tuon pienen pitäisi jaksaa 7 viikkoa. Kuten sanoin, supistuksia on jo ollut, mutta kuulemma suurempaa huolta vielä ei ole. Levolla ja rauhallisella olemisella supistukset on mahdollista saada loppumaan. Kova tautikin voi supistukset ehkä aiheuttaa, eli jospa ne loppuvat kun paranen. Itselleni otin tavoitteeksi pyrkiä pitämään pieni mahassa vielä 4 viikkoa. Viikkoja olisi silloin 37 ja hänen olisi turvallista jo syntyäkin.  Tuo 4 viikkoa kirjoitettuna tuntuu todella lyhyeltä ajalta, varsinkin kun miettii että takana kuitenkin on jo 33 viikkoa. Kuitenkin 4 viikkoa on kuukausi, ja kuukausi taas kuulostaa hurjan pitkältä ajalta. Me ei maltettaisi millään odottaa, mutta olisi kyllä parempi kuin hyvä jos oltaisiin kaikki jo täysin terveitä kun pikkuinen päättää syntyä! 


Nyt takaisin sohvan nurkkaan, muksut kainaloon ja netflix päälle! 

Hyvää ystävänpäivää jokaiselle ! ♥








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti