keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Shopping


Kiialle ♥ :
Ohut neulepusero 14,99e

Puuvillaneuletakki 14,99e

Saappaat 24,99e

Legginsit 12,99e

Ohut neulepusero 9,99e
Kirjoneulepusero 14,99e
Tvillihousut 14,99e
Pusero 9,99e  Äidin valinta. Onhan tuo tyttö nyt niin prinsessa! 

Frozen legginsit 9,99e

Trikoomekko 14,99e



Kiia oli äitin mukana nettishoppailemassa ja sai vaikuttaa ostoksiin omalta osaltaan tosi paljon.  Kiian lempiväri harmaa näkyy aika paljon ostoksissa, kuten myös Frozen, joka on Kiialle aivan ykkösjuttu tällä hetkellä! ( kuten tuntuu olevan kaikille pikkutytöille)  Meillä on kyseistä Frozenia jo paljon eri muodoissa, vaatteista leluihin ja pehmoleluihin sekä elokuvista koriste-esineisiin. Ja siitä syystä jouduinkin hillitsemään tuota tyttöä eikä ostoskoriin päätynyt monista ihanista Frozen- vaatteista kuin vain 1 legginsit ja 1 mekko. 


Kasperille ♥:
Puuvillainen saalikaulusneule 19,99e

Saalikaulusneuletakki 19,99e

Collegepusero 9,99e

Collegepusero 14,99e

Pitkähihainen pusero 12,99e

Joggersit 19,99e

Pipo 7,99e

Trikoopyjama 14,99e

Kasper ei innostunut juurikaan auttamaan äitiään shoppailussa, joten vaatteiden valinta pääosin tippui mun harteille. Onneksi tuo jätkä ei oo niin tarkka vaatteiden suhteen, toisin kuin siskonsa. Kasperin tän hetken ykkösjuttu on Minionit/Kätyrit, ja H&M on ihan pullollaan toinen toistaan söpöimpiä minionvaatteita! Sain kuitenkin hillittyä itseni ja koriin päätyi vain 2 minionpaitaa. Sen lisäksi oon itse ruvennut tykkäämään kovastikin batman vaatteista, ja aikomuksena onkin saada Kasper innostumaan kyseisestä "kuosista" näin aluksi pyjaman voimin. Ja tuo "turtles-pipo" on aivan ihana. :)


Vauvalle ♥:


Trikoosetti 12,99e

Pyjama x2 14,99e

Collegepotkupuku 17,99e

Collegehaalari 19,99e
Bodyja 12,99e  Harmi kun kokoja ei paljon ollut, piti tilata koko 74 että hetki menee ennenku vauvalle puetaan..:(



Tuolle meidän juniorille on valmiina jo niin paljon Kiian ja Kasperin vanhoja vaatteita, ettei hirveästi tarvisi mitään hänelle ostella. Mutta minkäs teet kun ei pysty olemaan ostamattakaan.. :)

Ja vaikka olenkin shoppailufriikki, oon samalla aika mattimyöhäinen koska ei ole vieläkään toppapukuja muksuille hankittuna! Ja mennään jo marraskuuta, apua! Etsinnässä olisikin Kiialle violettia, pinkkiä tai harmaata takki-housu yhdistelmää. Kuulemma 6vuotiaalla esikoululaisella ei voi olla enää haalaria, vaikka kuinka sellaista yritin vielä tarjota.  Kasperi kuulemma toivoo ulkopuvun väriksi vihreää, ja hänen kohdallaan en tosiaankaan haalarista vielä aio luopua. 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti